Ett finansmarknadsrättsligt nörderi Beta

Finreg

Finansregulatorisk Regelsamling
Integritet

Finreg.se samlar in och bearbetar information om hur du använder webbplatsen samt information som du lämnar till oss. Här beskriver vi närmare vad det innebär.

Allmänt om integritetsskydd på finreg.se

Syftet med denna webbplats är att tillhandahålla högkvalitativ rättsinformation inom det finansregulatoriska området. För att kunna bygga en så bra tjänst som möjligt är vi intresserade av viss information om våra besökare för att kunna erbjuda ett relevant innehåll. I framtiden kommer vi sannolikt finansiera verksamheten kring plattformen genom annonser. För att kunna visa annonser krävs därutöver att vi samlar in viss information om dig som besöker webbplatsen.

Nedan beskriver vi närmare om hur vi samlar in personuppgifter och vad vi använder dessa till.

Insamling och användning av personuppgifter

Vi samlar in dina personuppgifter på olika sätt beroende på vilken relation du har till oss och i vilken utsträckning du använder webbplatsen. Personuppgifter samlas normalt in direkt från dig eller genereras i samband med att du använder tjänsten.

Besöksstatistik

Finreg.se använder tjänsten Google Analytics för att samla in statistik om hur du använder tjänsten.

Feedback

Om du lämnar feedback till oss genom vår funktion för detta kommer vi i tre månader att spara den information du skickar till oss. Fyller du i din e-postadress kommer din feedback kopplas till din e-postadress. Vi använder tjänsten Doorbell.io för att hantera detta.

Vad vi inte gör

Vi använder inte automatiserat beslutsfattande eller profilering vid behandlingen av dina personuppgifter. Vi lämnar inte ut din information till någon annan. Vi kan dock komma att lämna ut dina personuppgifter till myndigheter i den omfattning vi har en rättslig skyldighet att göra det. Här avses exempelvis skattemyndigheter, polismyndigheter, kronofogdemyndigheter och tillsynsmyndigheter i berörda länder.

Publicerad 2018-10-01 Uppdaterad 2018-10-02

Vi vill gärna höra vad du tycker om denna webbplats.